Final Examination Result UiTM OKT2012

SELESAI SUDAH UNTUK SEMESTER II.
bersedia untuk semester yang akan datang.

subjek untuk semester hadapan :

1. ENGLISH FOR ACADEMIC PURPOSES
2. ARTS AND CREATIVITY IN ISLAM
3. MANAGEMENT OF HUMAN MIND II
4. CREATIVE AND CRITICAL THINKING
5. STRATEGIC COMMUNICATION
6. THEATRE & FILM MARKETING AND PUBLICITY
7. SPONSORSHIP MANAGEMENT
8. TALENT MANAGEMENT

November 2 Birthday Astrology


Scorpios born on November 2 are stubborn individuals who possess emotional and spiritual stamina. Although they often seem quiet and introspective, they are fighters who support the status quo and expect it to support them. Every emotional scene in their lives is high drama. They do not enjoy being disagreed with and so often get their way.

Friends and Lovers

People born on this date are intensely loyal to their friends and demand similar loyalty. There are a great many control issues with them, which can be a challenge. In love, they can be very jealous. They love deeply so may not be aware of how controlling they can seem, even to those who love them in return.

Children and Family

Like many Scorpios, November 2 people are plugged into childhood memories. The past is not dead to them -- it affects their lives every day. Though they want to see their children become independent, they may be clinging and demanding. This is usually done out of love, yet it can create a rift between parent and child.

Health

People born on this date are iconoclasts when it comes to their health. They understand the value of exercise and proper eating and generally obey these rules, but on their own terms. They enjoy solitary sports such as running or hiking. They pursue these interests less for physical exercise than for a need to be alone with their thoughts.

Career and Finances

People born on this date have talent for acting, speech making, speech writing, teaching, and creative work. They are often religious and may seek to work within their faith. Money rarely tempts them to do something they prefer not to do. They're dedicated to ideas, not their pocketbook. Because they prefer to live simply, they may appear parsimonious. In truth, they're generous.

Dreams and Goals

November 2 people see every aspect of life as a battle to be won, a challenge to be overcome. They have high standards and want to do everything on their own. While most people welcome a little good luck, November 2 people don't feel as if they have earned their goals unless they have been forced to suffer to attain them.

F I N A L E X A M


ehem ehem ! hai sayang sayang semua :)
final exam bakal menjelma.
4 oktober sehingga 5 oktober 2012.
aku berdoa, aku lulus semua subjek dan pointer masih 3.0 dalam tangan !
aku taknak pointer bawah 3.0 serta ada paper yang perlu aku repeat.
aku tak tekad untuk fast track ke degree tapi aku seolah olah mahu akan itu.
semoga Allah memberikan petunjuk yang mana terbaik untuk aku.
insya Allah, semua akan berjalan dengan baik dan lancar.
aku doakan untuk diri aku dan semua pelajar UiTM yang akan menduduki peperiksaan akhir..
GOOD LUCK !

Hello, R A Y A !

hey, semua :)
apa cerita raya tahun ni ? awesome kah ?
banyak dapat duit raya ?
kuih muih bermacam atau setiap tahun sama jer ? HAHA !
tahun ni, duit raya aku tak sebanyak tahun lepas.
hello, I muda lagi okayy,
layak dapat duit raya :)
kepada yang telah kembali ke destinasi masing masing,
pandu lah kereta berhati hati, biar lambat janji selamat !
dan bagi pelajar semua, selamat kembali stress dengan assignment yang tertunggak !
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
dengan hari yang mulia, aku ingin mengucap kan Selamat Hari Raya Qurban Aidilfitri.
Maaf Zahir dan Batin.

sedara-mara sepupu-sepapat
location : Kluang JOHO :)

sepupu-adik-beradik
location : Taman PuteriWangsa JOHO :)

location : Muar JOHO :)

SELAMAT BERPUASA SEMUA

wau ! lama betul tak meng-update blog. sekarang baru nak buat entry.
blog aku pun dah berhabuk, barlapuk, bersawang, busuk and so on, HAHA :D
RAYA RAMADHAN KEMBALI !
ini  merupakan tahun kedua aku berpuasa tanpa keluarga untuk hari pertama.
tahun lepas semasa aku belajar di Uitm Segamat.
dan tahun ini di Uitm Puncak Perdana.
actually, aku ni malas gila nak balik and ini SERIUS !
raya pun pernah jer beraya tanpa family
tapi raya haji lah (beraya di Wangsa Maju KL). HAHA :D
apa apa pun, aku ingin mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA MENUNAIKAN IBADAH PUASA KAWAN KAWAN



THANX KASEH, DUDE :D

THANX KASEH kepada kawan aku seorang ni.
Nama dia Eiry, dan juga seorang student degree Account part 2 UNITEN.
Hari ni dia belanja aku makan, tengok wayang cerita Men In Black 3 dan makan aiskrim ! hee :D
punca beliau belanja aku sebab, aku dapat 50/50 dalam ujian undang-undang memandu. woot-woot :D
# lepas ni ada seorang lagi aku kena tuntut, budak degree Uitm Puncak Alam.
dia pun nak belanja aku sebab alasan yang sama. hee :D
untung nya ada ramai kawan yang berhati mulia. HAHA !

destinasi : City Square JohoBaru.
makan McD sebelum menunggu wayang pada jam 12.30pm
# sorry tak dapat nak tunjuk gambar tiket sebab tiket letak dekat tempat air, then, amoy kat sebelah dah letak air. HAHA ! memang tak lah nak ambil balik :P
cerita Men In Black 3 memang sangat-sangat best ! berbaloi weyh kalau tengok.
SUMPAH KELAKAR !

then, ingat nak makan aiskrim Baskin Robbins tapi takde table.
nak makan Tutti Frutti plak, kat CS tak macam pilihan.
search punya search, ushar Tutti Frutti dekat Taman Molek. HAHA !
dan kami jelah pelanggan yang ada.

ambil aiskrim banyak sangat sampai tumpah-tumpah ! HAHA !
mentang-mentang weekdays, guna kad matrik baru dapat murah sikit.
ambil cup medium tapi tak habis.
tu lah ! tamak lagi. kalau tau ambil cup small jer. grr !
membazir jelah aku ni.
kat McD pun makan tak habis.

By the way, thanx again DUDE !
FRIENDS FOREVER :D